|

|

за нас

Кои сме ние

Авто детайлинг експерти

AutoSense & Spa е премиум детайлинг център, в който се предлагат услуги по възстановяване, почистване и защита на автомобила.

Целта ни е не само да приведем автомобила в безупречен вид, като излязъл от изложение, но и да променим генерално начина, по който собствениците гледат на своите возила и се грижат за тях. Предлагаме цялостен пакет от авто детайлинг услуги, с които успяваме да отговорим на изискванията и на най-претенциозните клиенти.

Всички детайлинг процедури в AutoSense & Spa преминават през процедури за контрол, като се започне от приема на автомобила, диагностика и оценка за състоянието на екстериора и интериора, и се стигне до неговото предаване на собственика в завършен вид. 

Нашият екип не прави компромиси – тъкмо обратното, обръща се внимание и на най-дребния детайл, защото знаем, че добрият изглед на целия автомобил зависи от заличаването на всеки един малък недостатък.

Специализирано оборудване

Детайлинг центърът е оборудван със специализирани съоръжения за правилното протичане на всички детайлинг процедури. 

  • Контролирана температура на помещенията, за да извлечем най-добрите свойства от използваните продукти;
  • Специализирано съхранение на автомобила през нощта, за да няма достъп до прах, който да компрометира работата ни;
  • Модерно осветление, което позволява коректна диагностика и оценка на боята и бронята на автомобила;
  • Системи за повдигане на автомобили, които съдействат за правилното провеждане на детайлинг процедурите за максимално удобство на екипа ни;
  • Въздушна компресорна система и др.

Премиум обслужване

защо да изберете нас

AutoSense & Spa е разположен в Grand Mall Варна, в самото сърце на морската столица. В наше лице ще откриете надежден и приятелски екип, който ще ви предложи най-подходящия пакет от услуги съобразно състоянието на автомобила и спрямо Вашите желания.