|

|

вътрешен детайлинг

комплексна услуга за интериорен детайлинг на автомобила

Луксозно преобразяване на интериора

В повечето случаи шофьорите не обръщат достатъчно внимание на интериора на автомобила си. Нашият опит показва, че много често една кола изглежда зашеметяващо отвън, но занемарена отвътре. Това се получава, защото в купето се натрупват миризими и петна, които обикновено подминаваме, докато гледаме през прозорците навън. Също така, в купето на колата могат да се натрупат бактерии и акари, които да предизвикат алергии.

В AutoSense & Spa предлагаме цялостна услуга по вътрешен детайлинг, която включва почистване, полиране и освежаване на интериора, както и полиране на декоративни елементи. С нашата услуга ще се почувствате така, все едно сядате зад волана на чисто нова кола!

Атмосферата на автомобила оказва влияние на Вашето настроение. Ако в него всичко е изрядно чисто и ухае добре, то денят Ви ще потръгне перфектно още от сутринта!

Нашите услуги

Свържете се с нас за запазване на час и професионална диагностика и оценка на автомобила!

Детайлингът на вътрешната част на автомобила включва почистване на тапицерия, постелки и др. с прахосмукачка, измиване и премахване на петна, специализирани услуги за кожена тапицерия, почистване на табло, таван и др.

Интериорният детайлинг зависи много от състоянието на колата – ако тя е нова и запазена, процедурата отнема по-малко време – около час или два. Ако обаче купето е по-замърсено или износено, пълното възстановяване отнема между 5 и 8 часа. След като направим първоначален оглед, ще Ви ориентираме колко време ще бъде необходимо за Вашата кола.

Ако сте решили да се възползвате от детайлинг услуги на етапи, а не наведнъж, препоръчваме да прецените коя част на автомобила се нуждае повече от почистване. Ако колата е с много голямо външно замърсяване – започнете с екстериорен детайлинг. И респективно – ако отвътре е по-замърсена, се възползвайте първо от услугата по интериорен детайлинг.