|

|

защита на боята

дълготрайна Защита на боята на автомобила

Полагане на защитни покрития

Начинът, по който се грижите за Вашия автомобил от първия ден, в който сте го взели, оказва сериозно влияние върху общия му вид и продължителността на живота му. В момента, в който колата напусне шоурума и навлезе в реалния свят, тя се превръща в непрекъснат обект на атаки от страна на слънчеви лъчи, микроби, прах, камъчета, вода и мн. др. Всички те постепенно пробиват повърхността на боята на бронята и може да създадат видими дефекти, окисляване и липса на блясък. 

Ето защо е добре да се възползвате от възможността за полагане на защитно покритие на боята. С него ще запечатате блясъка и красотата на екстериора и ще се радвате на безупречен вид на автомобила с години напред.

Нашите услуги

Свържете се с нас за запазване на час и професионална диагностика и оценка на автомобила!

Краткият отговор е: Да, задължително се възползвайте от услугата за защитно покритие след извършен екстериорен детайлинг на автомобила. Основната цел на защитните покрития е да поддържат състоянието на автомобила, като го предпазват от UV лъчи, химикали, токсини, мръсотия, прах, както и леки драскотини.

В зависимост от избора на защитно покритие – полу-перманентно или перманентно, автомобилът Ви ще бъде защитен за различен период от време – от няколко месеца до 10 години. 

Времето на работа се изчислява в зависимост от това дали ще се полага върху целия автомобил или върху отделни детайли. Полагането отнема в общия случай между два и пет дена.