|

|

външен детайлинг

комплексна услуга за ексериорен детайлинг на автомобила

Поддържайте автомобила си
като чисто нов

Вашият автомобил се сблъсква с увреждащи фактори всеки ден – мръсотия, камъни, вятър, дъжд, сняг, драскотини, удари на вратите и мн. др. Екстериорният детайлинг Ви помага да запазите автомобила си защитен от всичко това и много повече.

Поддържайте автомобила си в отлично състояние с професионалната услуга по екстериорен детайлинг в AutoSense & Spa, гр. Варна. 

Предотвратете износването

Слънцето, прахта, камъчетата, дъждът и други атмосферни и теренни фактори съдействат за естественото износване на екстериора на Вашия автомобил. С нашите детайлинг услуги не само ще подобрите вида на боята на бронята, но и имате възможност да я защитите от суровите метеорологични и пътни условия. Също така, автомобилът ще изглежда естетически добре – бляскав и безупречен.

Поддържайте екстериора свеж

Възстановяването на външния вид на автомобила се отнася не само за боята и бронята, но и за джантите, фаровете и др. Независимо дали Вашата кола е на две или на десет години, екстериорният детайлинг може да освежи и поддържа автомобила като нов.

Запазете пазарната стойност

Екстериорният детайлинг ще повишава пазарната стойност на автомобила, тъй като в дългосрочен план е запазен неговият идеален външен вид. Така, в случай на продажба, външният детайлинг повишава цената, която ще получите.

Нашите услуги

Свържете се с нас за запазване на час и професионална диагностика и оценка на автомобила!

Екстериорният детайлинг включва възстановяване и подобряване на външния вид на автомобила. В това се включва повърхност и покритие на боята, прозорци, джанти, гуми, фарове, както и други видими компоненти по екстериора на автомобила.

Отговорът е категорично да. Детайлингът осигурява редица предимства и защити на автомобила, които удължават във времето неговата стойност.

Времето за извършване на външен детайлинг в AutoSense & Spa варира в зависимост от големината и състоянието на автомобила. Ето защо може да се наложи да изчакате от един час до един ден или малко повече, за да си вземете колата.

Външният детайлинг е услуга, която може да бъде изпълнена еднократно. След това се поставят защити на боята, които имат различно времетраене. Препоръчва се да повторите процедурите веднъж или два пъти годишно, респективно на всеки 6 или 4 месеца според състоянието на колата и съобразно положените защити.