|

|

Перманентни защитни нано керамични покрития

Защита на боята

Защитете автомобила си с
нано керамично покритие

Нано керамичните покрития предоставят здрав защитен слой върху автомобила, който може да бъде поставен както върху боя, така и върху джанти, стъкла и пластмасови елементи. Това покритие има висока твърдост и издръжливост – неговата дълготрайност при правилна поддръжка продължава до 10 години. Това е едно от най-предпочитаните покрития, когато става въпрос за защита на автомобила. То е водоустойчиво и придава блясък на повърхностите, създава асоциация със стъкло, като на практика е невидимо за окото.

Нано керамичното покритие помага при защита срещу петна от вода, масла, химикали; срещу надраскване, UV лъчи, натрупване на варовик или микроорганизми като плесен, гъбички, бактерии и др. Това покритие улеснява значително поддръжката на автомобила, като прави почистването и измиването по-лесно.

В AutoSense & Spa предлагаме услугата по полагане на защитни нано керамични покрития на за предпазване на боята на нови автомобили, както и след извършване на детайлинг процедури на екстериора на колата. При нас може да се възползвате и от специализирани процедури по поддръжка на покритието, за да се възползвате максимално от неговите предпазващи свойства.

Обадете ни се или оставете запитване за цени и записване на час

Разгледайте нашите услуги за вътрешен детайлинг на автомобила